Loading...
Bucuresti, sector 6 0753.060.951 office@wedding-house.ro

- Despre noi -

foto-mihai-36Despre noi

Fiecare persoană este unică, fiecare eveniment este unic. La fel este și fiecare nuntă.
La agenția de nunți Wedding House, fiecare imagine este și ea unică, pentru că în ea se reflectă toată emoția ta, fiecare moment de bucurie. Fotografiile și filmările noastre surprind priviri, atingeri, sentimente care ar putea trece neobservate. Cum reușim? Reușim pentru că nouă ne pasă, pentru că noi punem suflet alături de tine și pentru că trăim fiecare clipă ca și cum ar fi clipa noastră. În fiecare cadru lăsăm o parte din noi. Cea mai bună. Noi am transformat pasiunea într-un job și jobul într-o pasiune și ne-am îndreptat toată atenția spre împlinirea visurilor, dorințelor și aștepărilor tale.
De aceea te asigurăm că Wedding House este agenția ta, este imaginea nunții tale, iar noi suntem fotografii tăi, fotografi care opresc timpul în loc și îți creează amintirea perfectă. O amintire care va rămâne pe vecie.

Mai mult, Wedding House se ocupă și de organizare de evenimente. Avem toate resursele necesare să facem din momentul nunții tale un vis devenit realitate.

Într-o explozie de miresme, culori și magie, aranjamentele florale pe care ți le punem la dispoziție au propria lor poveste magică care se împletește perfect cu povestea ta. Pentru că sunt făcute din iubire pentru flori, pentru tradiție și frumos, dar mai ales din iubire pentru oameni, îți garantăm decoruri unice, moderne sau tradiționale, mereu asortate personalității tale.
Agenția de nunți Wedding House colaborează și cu o echipă de DJ pentru evenimente, pasionați și pregătiți să facă față celor mai exigente cerințe. Iubitori de muzică de calitate, ei știu să întrețină o petrecere și să îți ofere o seară de neuitat.
Și pentru ca povestea nunții tale să fie completă, adăugăm și efecte de fum greu. Realizat din Gheață Carbonică, fumul greu se utilizează de cele mai multe ori la momentul Valsului Mirilor și la prezentarea tortului, învăluind totul în mister.

Astfel, tabloul nunții tale pictat de agenția de nunți Wedding House este complet iar tu trebuie doar să te bucuri de moment, de familie, de prieteni și de ziua ta cea mare. De restul ne ocupăm noi.

CINE SUNTEM?

Suntem trei cameramani profesioniști de televiziune mânați de o pasiune comună – fotografia de nuntă și videografia de nuntă.
Suntem trei stiluri diferite dar care se completează perfect pentru a desena cât mai frumos imaginea nunții tale, amintirea perfectă a momentului tău.
Trăim prin emoție și, oriunde va exista emoție în toată lumea asta mare, noi vom fi acolo să o surprindem, să o imortalizăm cu aparatul de fotografiat sau camera video.

Ne-am cunoscut în televiziune și am descoperit împreună importanța acestui moment – nunta. Am colaborat fiecare cu alți fotografi, videografi și cu agenții, dar dorința de mai mult, dorința de a-ți oferi cea mai bună și mai frumoasă amintire, ne-a făcut să pornim împreună pe un nou drum. Un drum al cărei fundații ești chiar TU, pentru că fără povestea ta noi nu am avea ce să povestim, fără emoția ta nu am avea ce să surprindem, fără alegerea ta a agenției de nunți Wedding House noi nu am exista.
Și pentru că ai ales Wedding House, noi îți mulțumim și îți dăruim profesionalism, dedicare, implicare, pasiune, prietenie. Îți mulțumim că ai înțeles că detaliul face diferența și că astfel ai ales ca agenția de nunți Wedding House să fie detaliul tău. Întreaga noastră experiență este la dispoziția ta, întrega noastră atenție este îndreptată spre tine. De ce? Pentru că meriți ce e mai bun!

Echipa Wedding House