Loading...
Bucuresti, sector 6 0753.060.951 office@wedding-house.ro

- Foto nunta -

fotografie-de-nunta-wedding-house-5Foto nuntă

Fotografia este o poveste pe care o spui fără să fii nevoit să scoți un cuvânt “ și se reduce la un singur lucru: viziune. Ea mai poate fi numită şi imaginaţie și are la bază capacitatea fotografului de a-și imagina un rezultat final în minte și apoi de a materializa acel rezultat cu instrumentele pe care le are la îndemână.

Agenția de nunți Wedding House este fotografia nunții tale, fotografie care poartă întotdeauna amprenta fotografului care o realizează. EA este imaginația lui, este creația lui, împletită perfect cu stilul tău. Un fotograf adevărat se poate numi doar acela care reușește să surprindă o clipă din viață, o clipă care reînvie de fiecare dată când privești fotografia. Fotograful profesionist Wedding House este ancora ta în realitatea momentului.

Începând de la şedinţa foto Save the Date, care are loc înainte de nuntă, la ceremonia de la biserică, petrecerea de la restaurant şi până la şedinţa foto Trash the Dress, echipa Wedding House înțelege importanţa şi emoţia fiecărei clipe pe care tu o trăiești şi este acolo să o surprindă.